آخرین اخبار
کد مطلب: 103310
سردار نقدي در مجمع عالي بسيج:
نفوذي‌ها همان‌هايي هستند که عليه نفوذ جنجال مي‌کنند/ بايد درصدد قبضه بازارهاي روسيه باشيم نه افتخار به ورود تجار چپاولگر فرانسه
تاریخ انتشار : 1394/09/26 12:04:28
نمایش : 1429
رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: در همه مؤلفه هاي قدرت آمريکا سقوط کرده، اقتصادش 19 هزار ميليارد دلار بدهکار است، که در پايان دولت اوباما 20 هزار ميليارد دلار خواهد بود.
به گزارش سلام لردگان؛‌ به نقل از صبح توس، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در دومين روز از مجمع عالي بسيج که در مشهد در حال برگزاري است، اظهار داشت: همه آنچه در کميسيون هاي مختلف کارشناسي مي‌شود، اگر بخواهد به يک حرکت تبديل شود، لازم است تا رؤيت صحيحي از ميدان داشته باشيم، اگر نگاه راهبردي به صحنه نداشته باشيم، انگيزه کافي براي حل بحران ها نخواهيم داشت.

وي افزود: دشمن تلاش مي کند صحنه را اينطور نشان دهد که يک کشور جمهوري اسلامي ضعيف درگير بحران هاي شديد است و دنبال راهکاري براي نجات خود مي گردد لذا شما در عبارت هاي کساني که از طرف دشمن حرف مي زنند، کلمه نجات کشور را زياد مي شنويد، مي خواهند کشور را نجات بدهند.

نقدي خاطر نشان کرد: صحنه واقعي اين است که يک انقلاب با دست خالي غلبه کرده بر رژيم شاهنشاهي، ايران را از دست آمريکا بيرون کرده، در طول ۳۶ سال، مقاومت در مقابل همه توطئه ها اين انقلاب توسعه پيدا کرده، عراق از دست صدام آمريکايي خارج شده، لبنان اشغال شده از دست اسرائيل خارج شده، فلسطين تسليم شده در کمپ ديويد بيدار شده، بحريني که در اختيار انگليس بوده از دست انگليس خارج شده، يمني که در دست آمريکايي ها و انگليسي ها بوده از دست آنان خارج شده.

وي با اشاره به اينکه دنيا به سوي بيداري رفته است، تأکيد کرد: در همه مؤلفه هاي قدرت آمريکا سقوط کرده، اقتصادش ۱۹ هزار ميليارد دلار بدهکار است، که در پايان دولت اوباما ۲۰ هزار ميليارد دلار خواهد بود، ارتشش هيچ کاري نمي تواند به نفع کشورش انجام دهد و به تکفيري ها متوسل شده اند، اين رژيم صهيونيستي است که از هر طرف در محاصره قرار گرفته است.

نقدي تصريح کرد: ايران يک قدرت پيشرو در دنياست که آمريکا را در زاويه قرار داده و اسرائيل را در محاصره قرار داده است و آنان از هر استراتژي از جنگ، تهاجم فرهنگي، شورش، فتنه سال ۸۸، تهاجم رسانه و ديگر برنامه ها استفاده کردند، سال ۷۸ مأيوس شد، وقتي فتنه ۸۸ رخ داد، فتنه گران خط دادند که تحريم کنيد زيرا تا مردم در صحنه باشند نمي توان وضع را تغيير داد.

وي افزود: از سال ۸۹ تا ۹۴، ۱۵ فروردين رييس جمهور آمريکا گفت تحريم ها نتوانست بر ايران تأثيري داشته باشد، کسي که سلاح نظامي، تروريستي، شورش و همه ابزارهايش شکست خورده، سلاحي ندارد جز نفوذ؛ دشمن خلع سلاح شده و بايد قرآن را به سر نيزه بگيرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: بايد ادبيات خود را تغيير دهد و از حالت تخاصمي که رسمأ اعلام کرده، بگويد من با شما دوست هستم، سفره هفت سين بيندازد و شعر فارسي بخواند، کم مانده نماز جماعت هم در کاخ سفيد برقرار کند.

وي با بيان اينکه آمريکا را با جنگي که اين ملت مؤمن و موحد با او کردند در همه استراتژي هايش شکست دادند، گفت: تنها راه يک کشور شکست خورده اين است که با چرب زباني نفود کند، با زبان امام وارد شود؛ تا ديروز نفوذ تاکتيک بوده تا اطلاعات جنگي ما را به دست بياورند، تا آدم بکشند، تا جنگ و شورش هاي محلي راه بيندازند اما امروز نفوذ يک استراتژي است تا وارد کشور شوند.

وي گفت: نفوذي ها همان هايي هستند که عليه نفوذ جنجال مي کنند، نفوذ بالقوه نيست، بالفعل در برخي جاها اتفاق افتاد و واقعيت دارد؛ الان در شرايط اوج بيم و اوج اميد هستيم، اوج بيم از اين جهت که اکثر انقلاب ها در رويارويي مستقيم خوب جواب داده اند اما همينکه قرآن بالاي نيزه رفت و دشمن از در دوستي وارد شد شکست خوردند، از اين جهت بايد ترسيد.

نقدي ادامه داد: اين يک پيچ تاريخي و نقطه حياتي است، در اوج اميد هستيم زيرا دشمني را که در تمام ميدان ها او را شکست داديم، اگر از اين مرحله هم عبور کنيم، ديگر دشمن نمي تواند ما را شکست دهد؛ برخي مي خواهند فريب دهند که آمريکا با آمريکاي گذشته فرق کرده، کجايش فرق کرده؟ پس از برجام هرماه يک لايحه عليه ايران مطرح شده، يا تصويب شده و يا نشده، کدام آمريکا عوض شده؟ خنجري که آمريکا آماده در دست دارد، منافقين را مردم عراق تظاهرات کردند و کشته دادند، دولت عراق تصويب کرد که بيرون بروند اما آمريکا مي گويد اين پايگاه بايد باقي بماند.

وي با اشاره به فعاليت آمريکا در شبکه هاي ماهواره اي، گفت: در آمريکا شبکه هاي ماهواره اي متعدد آموزش شورش خياباني، بمب ساختن و ترور مي دهند، ناوهايشان در آب ها مانور مي دهند، پهپادهايشان ساقط مي شود و چيز نمي گويند، تمام پنجه هاي آمريکا کار مي کند عليه ملت ايران در تمام ابعاد سياسي، فرهنگي و اجتماعي، حتي مواد مخدري که در افغانستان توليد مي کنند و مفت وارد ايران مي کنند.

رئيس سازمان بسيج مستعضفين با بيان اينکه نفوذ چند جنبه دارد، تشريح کرد: جنبه اولش ترس است، برخي مي گويند آمريکا با يک دکمه مي تواند تمام سيستم دفاعي ما را از بين ببرد، مي گويند ما سايه ترس و جنگ را از مردم برداشتيم، کدام ترس؟ کدام جنگ؟ مدتي پيش يک بيمارستان را در قندوز هدف قرار داد و حتي عذرخواهي هم نکرد.

وي ادامه داد: جنبه دوم، جنبه بلاهت و ساده لوحي است، يکي از مسيرهايي است که آنان به دنبال آن هستند، به دنبال روي کار آمدن آدم هاي خوش بين تر به آمريکا هستند، آمريکايي که در مهرماه مجلس نمايندگانش قانون وضع مي کند که ايران بايد غرامت کشتگانش در لبنان را بدهد، اين اتفاق را بدون سند  به ايران نسبت مي دهند و ۴۶ ميليارد دلار غرامت براي ما مشخص کردند و شرط برداشتن تحريم ها از ايران اين است که اين مبلغ از حساب هاي ايران در بانک هاي بين المللي برداشته شود، اين چه سادگي و ساده لوحي است؟

وي خاطر نشان کرد: مهم ترين دروازه نفوذي که رهبري به آن تأکيد کردند، از ناحيه حرص و طمع است، به لذت هاي جنسي و ثروت اندوزي؛ امام راحل جمله اي راهبردي دارند که نسبت به آن غفلت شده است؛ اين که همه مسؤولان در موقعيت هاي مختلف، افراد متوسط و مادون متوسط باشند.

نقدي ادامه داد: وقتي کساني مي آيند در انقلاب ها تصدي مي کنند و براي منافع شخصي ثروت اندوزي مي کنند، پايگاه اجتماعي خود را از دست مي دهند و بايد به خارجي ها تکيه کنند؛ در تأييد صلاحيت هاي وزرا در مجلس اگر دقت کنيم، به جنبه ثروت کمتر توجه شده، اگر افراد متوسط و مادون آن وارد نشود کشور در خطر است، کسي که ثروت هاي کلان دارد ديگر درد مردم را ندارد، سيب زميني را دفن مي کنند، گوجه ها را دور مي ريزند، ديگر تصوري از کسي که از سطل زباله سيب زميني جمع مي کند ندارد.

وي افزود: کسي که فرزندش هفته اي يک بار براي تحصيل به انگلستان سفر مي کند ديگر درد مردم را نمي فهمد، کسي که ثروت هاي کلان دارد براي بدست گرفتن قدرت سياسي در منسب ها مي ماند، اين معبر نفوذ است.

نقدي تشريح کرد: بحث جنسي، کساني که مسائل اعتقادي از درجه اهميت پاييني برخوردار است در مسؤوليت قرار مي گيرند، با فريب يک خانم خبرنگار فريب مي خورد، خانم خبرنگاري که سه ماه آموزش ديده، چندين مسؤول را فريب مي دهد و اطلاعات کسب مي کند.

وي تأکيد کرد: مهم ترين معبر نفوذ، تغيير فکر مردم است، اين باور را ايجاد کنند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: مي خواهند اسلام را ناتوان جلوه دهند، اين که تحقير مي شويم يک استراتژي است که مردم را ناتوان نشان بدهند، بگويند تمام زندگي خود را بايد از خارج بياوريد، مدير هم بايد از خارج بياوريد!

وي خاطر نشان کرد: اقتصاد عرصه رقابت لحظه به لحظه است، ورود مدير از خارج به نفع آنان است، ناسا را متخصصان داخلي اداره مي کنند آنوقت چطور است که مي گويند بايد براي اقتصاد سراغ بيگانه برويم؟ اين کلاه بزرگي است که بگويند آبادي اقتصاد ايران در گرو ارتباط با بيگانه است.

وي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوي، گفت: اول امسال آقا در حرم فرمودند دو ديدگاه در اقتصاد وجود دارد، اين تفکر را ترويج مي کند که امروز تنها نبايد به شکم توجه کنيم، ايران براي يک اقتصاد پيشرو، تمام عناصر مادي اين پيشرفت را دارد، به غلط گفته مي شود که ما در کشور نقدينگي نداريم؛ چرا کارخانه راه نمي اندازند؟ چون سودآور نيست و سراغ طلا سکه و هر موقعيتي که براي او پول داشته باشد مي روند.

نقدي تأکيد کرد: هزاران اختراع ثبت شده به توليد تجاري نرسيده داريم، اين يعني يک ظرفيت عظيم فناوري ، مي گويند فناوري از خارج بياوريم، شما اگر عرضه داريد از فناوري ها و ظرفيت هاي داخلي موجود استفاده کنيد بعد اگر کمبود داشتيد از خارج وارد کنيد.

وي افزود: دو موقعيت تجاري براي ما به وجود آمده يکي بازار روسيه و قطع خريد مواد غذايي از ترکيه که بازار مواد غذايي روسيه را قبضه کنيم، موقعيت از اين بهتر براي کشاورزي و مواد غذايي به وجود نمي آيد، آن هم کشوري که اينقدر علاقه نشان مي دهد؟ دولت چرا بي اعتنايي مي کند به اين ظرفيت؟

وي با بيان اينکه آنوقت سيب ما در اروميه مي ماند، سيب زميني مي گندد، کشمش خريد نمي شود، ۲۰۰ هزار تن خرما در سال نابود مي شود اما سراغ اين بازار بزرگ نمي رويم، گفت: اين بازار باز شد، اگر يک مسؤول دلسوز وجود داشت، تمام فعالان تجارت و کشاورزان را به مسکو ميفرستادند و بازار پيدا مي کردند نه اين که به ورود تجار فرانسوي که براي چاپيدن به کشور آمدند افتخار کنيم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح کرد: همه اقتصاد دانان و سياستمداران بارها گفته اند که تحريم ها که برداشته شود، اثر وضعي و قابل لمسي در اقتصاد ندارد اما هيچکدام از سياستمداران به اين توجه نمي کنند، بايد مديريت کنيد و وادادگي را کنار بگذاريد.

وي ادامه داد: ما يک ميليون بشکه نفت صادر مي کنيم، مرتب از ۲۰ سال پيش اين سياست را داشته ايم که خام فروشي را کنار بگذاريم، اگر اين يک ميليون بشکه نفت را کنار بگذاريم چه اتفاق مي افتد؟ هر روز وزير ما مي گويد من مي خواهم نفت بيشتري صادر کنم، بيشتر صادر کنيد که قيمت نفت کمتر شود؟ در همين چند سال گذشته به اميد بهتر شدن روابط، ۴۰ ميليارد دلار از جيب مردم ايران رفت در حالي که بايد خطي که آقا فرمودند را دنبال مي کردند، توليد يک و نيم ميليون شغل ثمره سياست هاي گذشته فروش نفت بود که امروز به آن بي توجهي مي شود.

وي گفت: با مذاکره، لبخند و رفت و آمد اقتصاد حل نمي شود، بايد از تکنولوژي هاي داخلي استفاده کرد، قيمت نفت به يک سوم رسيده اما کدام کالاي نفتي ارزان تر شده؟ اين يعني يک سود فراوان که اين محصول را توليد مي کند.

وي در پايان خاطر نشان کرد: ۱۵ هزار کارخانه غير فعال داريم کارخانه هايي که با تجهيزات آماده هستند اما بر در همه آنان قفل زده اند، کساني که به دنبال ورود سرمايه هاي خارجي هستند بايد پاسخ دهند که چرا اين کارخانه ها را فعال نمي کنيد؟ ۵ ميليون تن ضايعات ميوه ما در سال است، بارها رهبري به صنايع تبديلي کوچک خانگي تأکيد کردند، چرا به اين صنايع و جلوگيري از ضايعات توجه نمي شود؟ اين يک سراب است که بايد به ارتباط با خارج نگاه کنيم، کلاه گشادي است که به سر مردم رفته.

 

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس